Sinterklaasintocht Kollumerzwaag 2015

Sinterklaasintocht Kollumerzwaag 2015

Wij nodigen iedereen uit om, samen met burgemeester Bilker, op zaterdag 21 november 2015 om 13:00 uur Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten te verwelkomen bij haven ‘De Opslach’ in Kollumerzwaag.
Na de aankomst in de haven gaan de Sint en zijn Pieten een rondtocht maken door Kollumerzwaag. Tijdens deze rondtocht rijden ze de volgende route: Foarwei, Tsjerkestrjitte, deel Koarteloane, kruispunt van Seggeren, deel Triemsterloane, Schoolstraat, Pieter Postmastrjitte, Blankenstraat, Wethouder Beerdastraat, Foarwei met als eindbestemming de Trije Doarpen.
Vanaf ca. 14.00 uur is de zaal in de Trije Doarpen open voor alle kinderen tot en met groep 5. Wil je de Sint verrassen? Maak dan de mooie kleurplaat die samen met de toegangskaartjes wordt uitgedeeld bij de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf en op basisschool ‘de Stapstien’. Toegangskaartjes voor kinderen die buiten Kollumerzwaag naar school gaan zijn af te halen bij Sofia van Lingen, Foarwei 257, 9298 JK in Kollumerzwaag. Extra kleurplaten zijn zowel bij Sofia van Lingen en Spar van der Heide verkrijgbaar. De kleurplaten kunt u t/m dinsdag 17 november 2015 inleveren bij Spar van der Heide te Kollumerzwaag.
Een ieder is van harte uitgenodigd de Sint en zijn Pieten te verwelkomen bij haven ‘De Opslach’.
We hopen ook dit jaar weer op een prachtig feest!

In verband met de brandweervoorschriften en ruimtegebrek kunnen wij geen buggy’s en kinderwagens toelaten in de Trije Doarpen.

 

KLIK HIER voor de kleurplaat.